Multe sau chiar foarte multe persoane sunt interesate sa isi achizitioneze o instalatie GPL , dar lipsa de informatie ii opreste de cele mai multe ori . Pe site-ul nostru oficial AUTOGPL , o sa gasiti mai multe articole care va pot fi de folos, si care va vor ajuta sa intelegeti cum functioneaza acest sistem, de ce sa iti pui gpl si cand trebuie sa iti pui GPL .

Cand trebuie sa iti pui gpl pe masina ?

Ca sa ne dam seama daca merita sau nu sa iti pui gpl pe masina , intai trebuie facute niste calcule simple sa vedem in cat timp se amortizeaza investitia. Sa fiu direct si sa va spun din prima, nu merita sa iti pui GPL pe masina daca faci foarte putini KM cu masina, o folosesti doar sa mergi pana la cumparaturi sau doar cu anumite ocazii. De ce spun acest lucru ? Pentru ca instalatia GPL , in functie de masina, poate sa te coste mult si atunci nu se merita sa dai in jur de 2500 Lei doar ca sa ai o instalatie gpl pe masina si sa o tii in parcare.

Daca urmeaza sa iti cumperi o masina si esti genul de persoana descris mai sus ( care nu umbla mult dar tot iti doresti o masina) , cel mai bine ar fi sa te interesezi la fabrica daca nu au versiunea pe GPL.

Fa-ti timp si citeste inainte toate informatiile oferite de noi, pentru a intelege mai bine cum functioneaza acest sistem si de ce merita sa il pui. Fiind bine informat poti sa te salvezi de o multime de probleme, timp si bani ( despre problemele care pot aparea pe GPL , timpul si banii pierduti daca nu esti informat bine, discutam in alt articol ).

Ce sa calculezi ?

Avem pe site un calculator GPL , pus la dispozita ta ca sa faci un mic calcul sa vezi daca se merita sa pui GPL pe masina .
Cati KM faci pe an ? Cat te costa o instalatie GPL ? Ce economie faci la fiecare plin ? In cat timp iti scoti banii ?
Acestea sunt cateva intrebari la care trebuie sa iti raspunzi inainte de a monta gpl pe masina .

Informatia poti sa o gasesti pe http://autogpl.com , si ne poti suna si la numarul de telefon 0752 217 700 si iti vom raspunde noi !

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu